0 produkter

Åbn og luk

Indeholdt i: Car Remote-pakken

Du kan nemt og enkelt åbne og lukke din Porsche via Porsche Connect-appen eller My Porsche.
kr. 749,00 / År

Der er kun adgang til denne tjeneste, hvis du køber tjenestepakken

Til tjenestepakke

Beskrivelse

Med Porsche Connect-appen eller My Porsche kan du altid se køretøjsstatus. Og hvis du har glemt at låse din sportsvogn, kan du gøre dette med et enkelt klik på din smartphone. Eller har dine børn glemt noget i bilen, mens du lige sidder og nyder en kop kaffe? Så kan du også åbne din Porsche med et enkelt klik i Porsche Connect-appen.

Databeskyttelse

Meddelelse om databeskyttelse
Tjeneste: Lås og lås op

Med tjenesten “Åbn og luk” kan du bruge My Porsche og din Porsche Connect-app til at låse og låse dit køretøj op som fjernbruger.

Hvis du sender en tilsvarende kommando til at låse og låse dit køretøj op via My Porsche og din Porsche Connect-app, sendes den sammen med dit Porsche-id til vores system og derfra til dit køretøj.

For at overføre kommandoen til dit køretøj sender den trådløse grænseflade til køretøjsrelaterede tjenester i dit køretøj køretøjets identifikationsnummer til vores system.

For at kunne vise oplysninger om status for udførelsen af kommandoen sender dit køretøj en statusmeddelelse. Oplysningerne fra dit køretøj bliver lagret i vores system til visning. Oplysningerne vises i din Porsche Connect-app.

Som en database til oprettelse af anonymiseret brugsstatistik lagrer vi hvert serviceopkald fra dit køretøj eller din kundegrænseflade sammen med dit køretøjs identifikationsnummer og et tidsstempel i en periode på 12 måneder.

Ved at aktivere den private tilstand i systemindstillingerne til PCM’en (Porsche Communication Management = centralstyringsenhed til lyd, navigation og kommunikation) i dit køretøj kan du deaktivere dataoverførslen til vores system via den trådløse netværksforbindelse i grænsefladen for køretøjsrelaterede tjenester i dit køretøj. Deaktivering omfatter ikke dataoverførsel til visse nødtjenester. Ved at aktivere den private tilstand, eller alternativt ved at deaktivere fjernadgangen i systemindstillingerne til PCM’en i dit køretøj, forhindrer du også adgang til oplysninger i dit køretøj via My Porsche eller din Porsche Connect-app. Som følge heraf kan funktionaliteten af tjenesten være begrænset eller vil muligvis ikke længere være tilgængelig.

Yderligere oplysninger om databeskyttelse i Porsche Connect findes i vores privatlivspolitik.