0 producten

Openen en sluiten

Inbegrepen in: Car Remote-pakket

Open en sluit uw Porsche op heel eenvoudige wijze via de Porsche Connect app of via My Porsche.
€ 99,00 / Jaar

Dienst alleen als onderdeel van pakket verkrijgbaar

Naar dienstenpakket

Omschrijving

Met de Porsche Connect app of in My Porsche kunt u de voertuigstatus op afstand controleren. En mocht u toch een keertje vergeten hebben uw sportwagen af te sluiten, kunt u dat met één klik op uw smartphone alsnog doen. Of willen uw kinderen iets uit het voertuig halen, maar wilt u liever eerst even rustig uw koffie opdrinken? Ook dan kunt u uw Porsche in één klik in de Porsche Connect app ontgrendelen.

Gegevensbeveiliging

Kennisgeving inzake gegevensbescherming
Dienst: Openen & Sluiten

Met de dienst "Openen & Sluiten" kunt u My Porsche en uw Porsche Connect-app gebruiken om uw voertuig op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen.

Als u via My Porsche en uw Porsche Connect-app een commando geeft om het voertuig te sluiten of te openen, wordt dit samen met uw Porsche ID naar ons systeem en van daaruit naar uw voertuig verzonden.

Om de opdracht aan uw voertuig toe te wijzen, verzendt de draadloze interface voor voertuiggerelateerde diensten van uw voertuig het voertuigidentificatienummer van uw voertuig naar ons systeem.

Om informatie over de status van de uitvoering van de opdracht weer te geven, verzendt uw voertuig vervolgens een statusbericht. De informatie die door uw voertuig wordt verzonden, wordt voor weergave in ons systeem opgeslagen. De informatie wordt weergegeven in uw Porsche Connect-app.

Als database voor het maken van geanonimiseerde gebruiksstatistieken slaan we elke oproep van de dienst door uw voertuig of uw klantinterface samen met uw voertuigidentificatienummer en een tijdstempel op voor een periode van 12 maanden.

Door de privémodus in de systeeminstellingen van het PCM (Porsche Communication Management = centrale besturingseenheid voor audio, navigatie en communicatie) van uw voertuig te activeren, kunt u de gegevensoverdracht met ons systeem deactiveren via de draadloze netwerkverbinding van de interface voor voertuiggerelateerde diensten van uw voertuig. Deactivering omvat geen gegevensoverdracht voor bepaalde hulpdiensten. Door de privémodus te activeren of, als alternatief, door de toegang op afstand in de systeeminstellingen van het PCM van uw voertuig uit te schakelen, voorkomt u ook toegang tot informatie in uw voertuig via My Porsche of uw Porsche Connect-app. Als gevolg hiervan kan de functionaliteit van de dienst beperkt worden of niet meer beschikbaar zijn.

Verdere informatie betreffende gegevensbescherming door Porsche Connect is te vinden in ons Privacybeleid.